dilluns, 21 de novembre del 2016

PROJECTE ESCACS A L’AULA. OBSERVO, PENSO, JUGO


L'escola continua amb el projecte iniciat fa quatre anys: Observo, penso i jugo. Convençuts dels múltiples beneficis que proporciona la pràctica d'aquest joc-esport, els escacs com a eina educativa ens permetrà treballar i desenvolupar habilitats que els seran útils en altres àrees d'aprenentatge.

La novetat d'aquest curs és que tots els alumnes de primària fan escacs dins l'horari escolar, des de Primer fins a Sisè.

Els mestres que imparteixen les classes són:
A Primer: Sonia Perramon
A Segon: Maria Morcillo
A Tercer: Guillem Esteva i Laura Pareras
A Quart: Mar Gómez i Jair Pastor
A Cinquè: Camen Hernando
A Sisè: Cristina Gubert

Els mestres comptaran amb la col·laboració dels voluntaris Sr. Antoni Argilés i la Srta. Carme Pantinat. El Sr Antoni fa seguiment amb els mateixos alumnes del curs passat que ara fan 4rt.  I la Srta Carme està amb els grups de 3r, 5è i 6è.

Hem començat els cursos amb il·lusió, amb moltes ganes de treballar i més encara de jugar i aprendre. Els mestres de l'escola continuen fent cursos de formació i assisteixen a Jornades de formació com la que hi haurà dissabte a la Universitat de Girona.

Animem a tots els pares i familiars a que juguin amb els nens i nenes, quedareu ben sorpresos de les habilitats que estan adquirint.

Per més informació podeu consultar aquest interessant article clicant aquí