dijous, 28 d’abril del 2016

JA HEM CELEBRAT LA 2a TROBADA D'ESCACS

El dijous 14 d'abril va tenir lloc la II Trobada Escolar d'Escacs entre el Col·legi La  Salle de Palamós i l'Escola Vila-romà.
Amb l'ajuda de mestres i alumnes vàrem engalanar l’escola perquè els nostres convidats la trobessin ben bonica. A l'entrada un gran cartell de benvinguda amb dibuixos, també en els vidres exteriors hi havia les peces d'escacs més importants  fetes amb cartolines i en els espais hi havia els rètols indicatius per saber on havíem d'anar.
Els nostres alumnes i les seves tutores han treballat de valent, però quin goig feia l'escola.
També les mares de l'AMPA ens van ajudar fent les insígnies precioses per cadascun dels participants i poder organitzar els tallers. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.
Tots esperàvem amb entusiasme aquesta II Trobada d’Escacs Escolars, trobada entre vells amics doncs els nens i les nens es coneixien de la I Trobada, en total 85 alumnes de 3r curs de Primària amb els seus tutors i formadors.
Es va distribuir el alumnes en grups per fer els tallers: d'escacs tradicionals, d'escacs amb l'ordinador, on dos companys jugaven a través d'un programa d'ordinador. El 3r taller, si que era una novetat i es diu HURACÀ.
A mig matí, havíem d’agafar forces, doncs el nostre cervell i el nostre cos no funciona sense combustible: un bon esmorzar de coca amb xocolata.
Així entre tallers, jocs i bona companyia varem passar el matí del 14 d’abril.
Se’ns va fer curt, teníem ganes de més. Però haurem d’esperar a fer la
III Trobada d’Escacs Escolars , que serà el proper curs 16-17
A reveure i fins aviat!!!